top of page

HEBU Gipsfjerningsutstyr

Hebu_edited.jpg

Endomed AS leverer oscillernde gipssager og støvsugere fra HEBU medical GmbH. Vi kan tilby ulike modeller av både sager og støvsugere. Under presenterer vi de mest populære modellene. Alle sager kommer inklusive sagblad. Øvrige sager og støvsugere med tilleggsutstyr sees i vår interaktive brosjyre nederst på siden.

HEBU sag HB 8884SW

Gipssag «Titanium II», oscillerende, komplett inkl. 2 sagblad HB8895-03 og HB8896-03.

 

Denne nyutviklede gipssagen er spesielt konstruert for kontinuerlig drift. Spesielt egnet for fjerning av kalk- og kunstgips.  Den elektroniske styringen av motoren gir en gradvis oppstart som  tar vare på alle mekaniske komponenter og øker dermed levetiden vesentligpå sagen. Sagbladet oscillerende bevegelser kan justeres til de respektive krav ved en kontinuerlig hastighet. Sagen har en  meget slank konstruksjon og er ergonomisk utformet med en sikker gripeflate.

 

 
 
Hebu støvsuger HB 8889-01

Allsidig og kompakt støvsuger med spesielle filterteknikk. Designet spesifikt for støvsuging av fint, tørt støv fra kalkgips og syntetisk gips. Den store suge-/vakuum- utførelsen av turbinen er 1600 W ved en luftstrømmingshastighet på 61 l/s, og et vakuum på 244 mbar. 99,97 prosent av alle partikler filtreres fra restluften som er større enn 0,5μm.

 

Støvsugeren har et strømuttak som er spesialdesignet for Hebu Oscillerende sager. Støvsugeren  slår seg automatisk av og på i henhold til om sagen er aktivert eller ikke.  

 

Trykk på bildet og zoom inn i brosjyren for mer informasjon.

8884SW.JPG
HEBU sag HB 8885SW Batteridrevet

Gipssag «Titanium II», oscillerende, batteridrevet komplett inkl. 2 sagblad HB8895-03 og HB8896-03.

60 minutters driftstid ved full batterikapasitet

 

 
download.jpg
bottom of page