Postadresse:

Professor Birkelands vei 34b

1081 Oslo

Tlf: 23 17 24 00

E-post: endomed@endomed.no

        HEINE Diagnostisk utstyr.

 

Endomed er distributør for Heine diagnostisk utstyr. Underer et utvalg av produkter fra Heine presentert. Savnes det informasjon om andre Heineprodukter så last ned katalogen eller gå til Heines hjemmesider på linkene neders på siden.

Heine LED Laryngoskop

 

Heine er et velkjent merkenavn med høy kvalitet på sine produkter innen laryngoskopi. For å framheve en viktig egenskap med Heine laryngoskopblad så har de en vesentlig større fiberoptikk enn de fleste konkurrenter på markedet, noe som optimaliserer lysforholdene ved intubering.

Alle laryngoskopblad er "green-line" merket slik at de passer på alle konkurrerende skaft med "green-line" merking. Vi vil også fremheve Heine sitt vinklede skaft som letter intubering på pasienter med nakkeskade og adipøse pasienter. Heine har også et bredt utvalg av rimelige engangsblad som alle er "green-line" merket.

Heine hodelamper

 

Vi leverer kvalitets hodelamper og luper fra Heine Optotechnik GmbH.

Heine har et bredt utvalg av hodelamper og luper, helt enkle med batteri i lomme eller belte til hodelamper med batteri innkorporert i hodelampen. De fleste hodelamper kan suppleres med luper i ulike styrker.

Heine proktologisk utstyr

 

Fra Heine kan vi levere både engangs- og flergangs rektoskop og anoskop. Heine har et bredt utvalg av lyskilder, lysledninger, forstørrelsesvinduer mm. innen proktologi. 

Vi har løsninger som passer til ethvert behov og ønske.