top of page

Nye landsdekkende avtaler på Easitex lavfiberslipp produketer

Easitex pasient- og babyklut
Easitex lavfiberslipp renholdskluter 

Endomed har fra 1 mars 2022 inngått leveringsavtale med Sykehusinnkjøp på Easitex 863132. Avtalen gjelder levering til alle offentlige sykehus og sykehusapotek i hele landet. Dette er en svært myk og komfortabel klut som som er egnet personlig vask til både voksne, barn og babyer. Dens mykhet og lave fiberslipp gjør den i tillegg svært egnet for pasienter med ømfintlig hud og til stomipasienter. 

Kluten er tørr, uten tilsatt parfyme eller annen kjemi. Leveres i kartong à 18 poser med  65 kluter i hver pose. 

Kluten kan og bestilles privat via vår nettbutikk  https://nettbutikk.endomed.no/.

863132_m_folie-removebg-preview.png

Endomed vil fra 15 april 2023 igjen være nasjonal leverandør av lavfiberslippkluter til sterilsentraler, operasjon og andre renrom.

Sortimentet består av 6 forskjellige kluter med ulik struktur, størrelse og tykkelse for renhold av instrumenter, autoklaver og utstyr. 

På lenken under og i nedlastbar PDF kan du finne en del av de lavfiberklutene som vil bli tilgjengelig på avtalen. Ønsker du en folder med prøver av klutene så send oss en melding via kontaktskjemaet.

Sortiment Easitex lavfiberslippkluter.

Kontaktskjema for vareprøver

923138_fri-removebg-preview (1).png

NYHET!

Til forskjell fra vanlige såper og kroppsvasker virker bindingen av klorhexidin som en usynlig antibakteriell barriere som redusere bakterier på huden i mange timer, noe som gir deg et ekstra beskyttelse under sykehusets opphold og kirurgiske prosedyrer.

Brosjyre

Clinell_Chlorhexidine_Wash_Cloths__26974

Clinell klorhexidin 2% vaskekluter

bottom of page