Endomed har et bredt spekter av lavfiberslipp renroms-

kluter til instrumenter, utstyr og generelt renhold.

Ta kontakt med oss for å finne riktig produkt.

Kluter engangs, lavfiberslipp

 

download.jpg
86.png
EasiTex 923038 for utstyr og flater

Kreppet struktur med lav fiberslipp. Utviklet for renrom og sterilsentraler. God til å tørke av monitorer og utstyr på avdelingen. Kan brukes både tørr og med veske. Har meget høy absorberingsevne og derfor kostnadseffektiv.

EasiTex 863039 
Easitex baby- og pasientklut,
Tørr, svært myk og komfortabel klut med høy absorpsjonsevne. Ideell til bruk på alle pasienter fra spedbarn til voksne og eldre.
Inneholder ingen tilsetningsstoffer, egner seg for personer med sensitiv hud og  stomipasienter 
EasiTex 953138

Samme bruksområde som 92, men med  tykkere kvalitet og dermed høyere absorberingsevne. Utmerket som underlag i instrumentrister.

Chicopee-Microfibre-Light-600x480.jpg
download.jpg
download.jpg
EasiTex 823138 Purolin 

Materiale: Viscose
Høyabsorberende komposterbar klut.    Myk og sterk både i våt og tørr tilstand. Absorberer effektivt partikler som smuler og støv, samt tykke væsker som ge
l.

Chicopee mikrofiberklut 74737

Engangs mikrofiber renholdsklut. Fjerner partikler, fett og biologisk materiale. Forhindrer baktriologisk krysskontamenering.

EasiTex 942838 poleringsklut

Åpen struktur med veldig lavt fiberslipp. Egner seg til instrumenter, autoklaver og tilsmussede overflater. Meget effektiv på missfarging og flekker på instrument og rustfrie flater

download.jpg
download.jpg
Dusty støvklut 73158

Engangs impregnert støvklut. Trekker meget effektivt til seg støv og partikler. Etterlater ikke striper. NB! Brukes tørr. Underletter renhold og minsker bruk av kjemikalier.

Autoklave- og rengjøringsklut

Partikkel- og væskeabsorberende rengjøringsklut for gulvrenhold og autklaver.

Høy slitestyrke og mekanisk renseeffekt – fjerner effektivt flekker, misfarging og kalkbelegg. Også bra til å tørke opp tykke væsker som gel etc.